Go2 Hostel Beograd

Go2 Hostel is located in the core center of Belgrade, on Terazije Square, 2 minutes on foot from the Republic Square and just a couple of blocks (~350m) away from Belgrade’s Main Train and Bus Station. Hostel is on the 2nd floor in a building which has a historic value, across the Balkan Hotel.
Read more

Indigo Hostel Beograd

Dobrodošli kući! U samom centru Beograda!

Inspirisani našim putovanjima, stvorili smo drugačije mesto, pružajući divan osećaj doma. Osnovan u aprilu 2012, Indigo Hostel pruža komfor, zabavu, sjajnu energiju i bezbednost.
Read more

Serbian Crystal Code Apartments Belgrade


Agencija “Crystal Code” se bavi dnevnim izdavanjem kompletno opremljenih apartmana svih struktura na najatraktivnijim lokacijama u strogom centru grada i na Novom Beogradu.
Read more

Backpackers Lounge Hostel Beograd

Hostel Backpackers’ Lounge je savršeno polazište za istraživanje Beograda i idealan izbor za putnike u potrazi za prijateljskom i gostoprimljivom atmosferom.
Read more

Square Nine Hotel Beograd* * * * *

 
Square Nine Hotel predstavlja novi koncept u Beogradu. Delo poznatog brazilskog arhitekte Isay Weinfelda nalazi se u samom srcu grada.
Read more

Metropol Palace Hotel Beograd

Očaravajući hotel sa pet zvezdica, Metropol je uvek bio središte gradskog društvenog života i domaćin svim najcenjenijim gostima.
Read more

Hyatt Regency Beograd* * * * *

Hyatt Regency Beograd je hotel sa pet zvezdica i nalazi se na Novom Beogradu. Hotel je udaljen samo 5 minuta vožnje  od centra grada, a peške se stiže do Sava Centra - najvećeg konferencijskog i koncertnog prostora u Beogradu.
Read more

Slavija Lux Hotel Beograd* * * *

Hoteli Slavija, sa svojom dugogodišnjom tradicijom, postali su prepoznatljiv brend za sve one koji žele da se tokom boravka u hotelu osećaju kao kod kuće i da se sa zadovoljstvom uvek vraćaju.
Read more

Townhouse 27 Hotel Beograd* * * *

TOWNHOUSE 27 – ekskluzivan butik hotel u Beogradu važi za oazu mira i privatnosti u samom srcu grada. Reč Townhouse se koristi kao naziv za luksuznu rezidenciju u centru grada i danas je uglavnom u upotrebi za ovaj tip hotela.
Read more

Design Hotel Mr. President Beograd* * * *

Prvi dizajn hotel u Srbiji - Mr.President otvorio je vrata svojim gostima prvi put 24. novembra. 2007. godine u Beogradu. Mr.President se nalazi u Karađorđevoj ulici, broj 75, u blizini železničke i autobuske stanice, u centru grada.
Read more

Design Hotel Queen's Astoria Beograd* * * *

U pronalaženju ravnoteže između prizemne prošlosti Beograda i njegove bezgranične budućnosti, nastao je Queen’s Astoria Design Hotel, ultimativna lifestyle destinacija.
Read more

Royal Hotel Beograd* *

Hotel ROYAL je jedan od najstarijih hotela u Beogradu. Sagrađen je krajem XIX veka (1885) i nazvan "ROYAL". Od 1953. hotel nosi naziv "Toplice" ali 2001. mu je vraćen originalan naziv "ROYAL".
Read more

Centar Balašević Hotel Beograd* * *

Smešten u tihom delu Beograda, nedaleko od Miljakovačke šume i Beogradskog sajma, ovaj kompleks sa 3 zvezdice nudi sobe sa klima-uređajima, TV-ima sa ravnim ekranom i radnim stolovima.
Read more

Kasina Hotel Beograd* * *

Hotel Kasina je jedan od najstarijih hotela u Beogradu, koji se nalazi na centralnom delu Terazija. Ima tradiciju kvaliteta usluga od 1856. godine. Kapacitet hotela je 80 standardnih i udobnih soba.
Read more

Villa Allegra Beograd


Villa Allegra se nalazi na Vračaru, jednom od najstarijih delova Beograda, u maloj ulici, zaklonjena od gradske buke, što osigurava miran i intiman boravak za turiste, kao i za poslovne goste.
Read more

Serbian Villa Panorama* * *


Garni Villa Panorama je moderano opremljeno prenoćište u rangu 3 zvezdice, idealan izbor za poslovne ljude i turiste.
Read more

Good morning Hostel Beograd

After gathering lot of experience in the travel industry we decided to open our Good Morning Hostel in Belgrade and  offer our guests from all around the world homely and friendly hostel with professional service. Good Morning Hostel Belgrade will be great place to start your good day and your stay in Belgrade.
Read more

Spirit Hosetel Beograd


Spirit Hostel je elegantan, udoban i prijatan hostel u Beogradu i njegovom najstarijem delu - Dorćolu.
Read more

Serbian Sweet House Hostel Belgrade

Cozy place in the middle of the downtown city center. Tucked in between buildings you can find nice, conformtable, peaceful place for rest and right start point for explorations of Belgrade.

Read more

The Big Hostel Beograd

Dobrodošli u The Big hostel, mesto gde ćete se osećati kao kod kuće. The Big hostel je pre svega nov i izuzetno komforan objekat.
Read more