Savska avantura

Cena aranžmana:
2800 RSD
Termini:
subota i nedelja u 12h
Aranžman uključuje:
bicikli, kajak, oprema, obuka, aperitiv, ručak, i usluge instruktora
Napomena:
Mesto polaska: Pristanište, Karađorđeva ulica
Trajanje: 5+h
Aranžman ne uključuje:

Bicikl – kajak – šetnja, i sve to u jednom danu! Kako vam ovo zvuči? Savska tura je avanturistički izazov koji ne smete propustiti! Otvorite svoja čula, osetite adrenalin u venama i prepustite se magiji.

Na turu krećemo biciklima od pristaništa, uživamo u vožnji pored reke kroz čitav grad i dolazimo do tačke ukrcavanja na kajake na Novom Beogradu. Sada kreće prava zabava! Nakon što smo se zagrejali tokom biciklističke vožnje prepuštamo se čarima reke koja će nas odvesti na rajsko ostrvo Adu Međicu. Obilazak ostrva daje posebnu draž ovoj turi. Zeleni horizot, netaknuta priroda, šarene sojenice i šumski vazduh obuzeće vas u potpunosti, i postarati se da ovaj dan nikada ne zaboravite.

Ukusan ručak u Klubu ljubitelja Ade Međice, i domaća rakija na nesvakidašnjem splavu Mama Afrika savršeno upotpunjuju vreme provedeno na ovom rečnom ostrvu.

Vreme je za nastavak vožnje! Tokom plovidbe upoznajemo se sa najlepšim znamenitostima Beograda - 6 savskih mostova, Kalemegdanom, Beogradskom tvrđavom, ušćem Save u Dunav... Turu završavamo na 25.Maju gde ćemo na jednom od splavova sumirati utiske uz osveženje i zalazak sunca.