Rajska tura

Cena aranžmana:
2000 RSD
Termini:
subota i nedelja u 12h/16h
Aranžman uključuje:
kajak, oprema, obuka, aperitiv, ručak, i usluge instruktora
Napomena:
Mesto polaska: blok 45, okretnica tramvaja
Trajanje: 4+h
Aranžman ne uključuje:

Da li ste nekada vozili kajak? Ako jeste onda znate koliko je fenomenalan osećaj koji vam ova aktivnost pruža, a ako niste sada je pravi trenutak da probate! 

Prepustite se avanturi koja će vas pokrenuti, u kojoj ćete uživati, i koja će vam ostati u najlepšem sećanju. Bilo da ste avanturističkog duha, ili ste više hedonističkog karaktera, Rajska tura je savršen način da povedete aktivan i nezaboravan dan u pirodi. Izazov koji je pred vama pružiće vam dozu adrenalina, i ukus zadovoljstva zbog ostvarenog cilja. Dobro raspoloženje i želja za uživanjem je sve što vam je potrebno kako biste se otisnuli u plovidbu Savom. Nakon 20-minutne vožnje kajakom upoznaćete se sa magično lepim ostrvom - Ada Međica, koje predstavlja oazu mira, egzotične prirode, neobične arhitekture, i što je tokom letnjih dana najvažnije - nepregledne hladovine. Šetnja ostrvom odvešće vas u jedan potpuno novi svet, negde između jave i sna. Iako u srcu grada, okruženi ste tišinom, zelenom bojom i zlaćanim odsjajem reke, potpuno odvojeni od gradske vreve.

Svež vazduh i ukusan tradicionalni ručak okrepiće vas i pripremiti za nastavak vožnje.

Nakon plovidbe oko ostrva turu završavamo odakle smo i krenuli ali puni nove energije i bogatiji za jedno neprocenjivo iskustvo.