LOVE DISTRICT IV

Koncept Love District žurki je nastao je udruženim snagama organizacija Jungle Tribe i Lovefest u oktobru 2012. u želji da svojim kreativnim timovima i iskustvom organizovanja kvalitetnih eventova naprave veliku žurku u Beogradu koja će pored dobre muzike biti prepoznatljiva svojim konceptom i scenografijom. Prvi Love District okupio je oko 4 000 ljudi koji su  prošli kroz Depo Magacin. Vesele boje, pozitivna energija, Love scenografija, širenje ljubavi i odličan provod dali su povod za dalji nastavak Love District-a
Detaljnije

IRON MAIDEN

Ovaj veliki muzički spektakl biće prvi pod otvorenim nebom za popularni britanski bend u Srbiji još od njihovog gostovanja u Beogradu 1981. godine, a nakon dva rasprodata koncerta na Beogradskom sajmu 2007. i u Areni 2009. godine kada ih je slušalo i gledalo blizu 40.000 ljudi! 
Detaljnije

PARNI VALjAK

arni Valjak sprema veliki spektakl u Kombank Areni, ovaj put na Dan žena, 8.marta. 2014.  

Nakon dva fantastična koncerta u dve prepune Arene 2010. godine i objavljivanja novog albuma „Nema predaje“, sa kojeg su neke pesme (kao što su Samo da znaš, Nema predaje, Tanki živci) već postali radijski hitovi na brojnim muzičkim listama u celom regionu, jedan od najvećih pop-rock bendova svih vremena zakazao je novi koncert u Areni i to na jedan od najlepših datuma u godini.

Detaljnije

DUBIOZA KOLEKTIV

Balkan-ska-pank-dab bend Dubioza kolektiv, potvrdiće status trenutno jednog od najznačajnijih muzičkih imena regiona, svojim do sada najveći samostalnim koncertom u karijeri kog će održati 5. aprila 2014. godine u Kombank areni u Beogradu, u organizaciji promoterske kuće Long Play.
Detaljnije